Betere communicatie door taallessen

By 16/05/2018 Nieuws
Combi-Ster Taallessen

Combi-Ster doet er alles aan om de communicatie in de werkomgeving te verbeteren, zowel in het contact met klanten als onderling binnen Combi-Ster. Dit gebeurt door taallessen Nederlands aan te bieden aan personeelsleden die zich hiervoor hebben aangemeld.

Bianca Kruizinga, van het bedrijf BiKaTaal, verzorgt de lessen. Eerst wordt bij de medewerker een intakegesprek afgenomen en daarna volgt een rondleiding om te kijken wat men tegenkomt in de werkomgeving. Naar aanleiding van het intakegesprek en de rondleiding wordt de lesstof samengesteld. Het gaat hierbij om het vergroten van zowel de spreek- als de schrijfvaardigheid met betrekking tot het uitvoeren van de werkzaamheden.

De medewerkers bij Combi-Ster hebben veelvuldig telefonisch contact met de klant en daarbij is de spreekvaardigheid zeer belangrijk. In de lessen wordt niet alleen gelet op een goede, duidelijke uitspraak en het maken van juiste, volledige zinnen, maar ook op de schrijfvaardigheid, die belangrijk is voor het vastleggen van de afspraken.