Wat? Echt? Ben jij dit als kind? Wat leuk!

By 04/01/2018 Nieuws
Fotospel

Eind vorig jaar heeft één van onze collega’s een ludiek fotospel bedacht. Iedereen kon een jeugdfoto inleveren en de verzameling foto’s werd opgehangen om te raden wie wie was.

Tijdens de pauzes kon iedereen raden welke collega er op de jeugdfoto stond. Dit was soms zo hilarisch omdat sommige mensen dachten zeker te weten wie die collega was, maar zaten er dan toch naast.

Om het spelelement te vergroten waren er prijzen gekoppeld die men kon winnen. De collega die de meeste juiste foto’s had geraden was Nico van Calsteren. Ook was er een aanmoedigingsprijs voor de collega die het minst aantal foto’s had geraden en er was een prijs voor de allerliefste foto.

[vc_empty_space]
[vc_single_image image=”742″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank” css_animation=”appear”]

De allerliefste foto was van Ridder Valentino.

[vc_empty_space]

De winnaars werden extra feestelijk bekend gemaakt met een presentatie tijdens een gezellige kerstactiviteit, die ook georganiseerd was door een aantal collega’s. Onder het genot van een hapje en een drankje kon iedereen nog even nagenieten van alle geweldige jeugdfoto’s.

[vc_empty_space]
[vc_single_image image=”741″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank” css_animation=”appear”]