HagaZiekenhuis krijgt opnieuw een roze lintje van BVN

By 29/07/2015 augustus 18th, 2015 Nieuws

De borstkankerzorg in het HagaZiekenhuis verdient wederom een roze lintje. Dat is de conclusie van de Nederlandse Borstkankervereniging (BVN). Het HagaZiekenhuis voldoet daarmee aan de hoge kwaliteit die patiënten van het mammateam mogen verwachten.

Verplichte criteria
BVN kent vandaag officieel het roze lintje voor patiëntgerichte borstkankerzorg toe aan 78 van de 89 ziekenhuizen. Het HagaZiekenhuis verdient het roze lintje, omdat het aan alle verplichte criteria en aan minstens 6 van de 8 overige criteria voldoet. Via de Monitor zijn alle gegevens in te zien. Meer informatie is ook te vinden op www.borstkanker.nl.

Mammateam
“We werken als ervaren mammateam van gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen heel nauw samen om de patiënt adequaat te behandelen en te begeleiden,” zegt Jos Merkus, een van de gespecialiseerde chirurgen van het mammateam in het HagaZiekenhuis. “We zorgen ervoor dat de patiënt snel duidelijkheid krijgt wat er aan de hand is en wat er mogelijk is. Er is altijd ruimte voor de wensen van de patiënt. Daar hechten wij veel waarde aan. Zorg op maat en kwaliteit zijn voor ons het uitgangspunt.”

 

Bron: HagaZiekenhuis

Leave a Reply