Leerling Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (MSMH)

Vacature

Leerling Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (MSMH)

Steriele medische hulpmiddelen. In deze tijd weet iedereen hoe belangrijk deze zijn! Als (leerling) Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen kun jij het verschil maken binnen de gezondheidszorg!

“Inmiddels kan ik met trots zeggen dat ik mijn diploma MSMH op zak heb. Deze 2 jarige studie is echt voorbij gevlogen!” Dit vertelt Alana, die nu als gediplomeerd Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen bij Combi-Ster werkt. “Het blijft lastig om buitenstaanders uit te leggen wat ik doe, het is ook zo veel.

De afwisseling die dit beroep met zich meebrengt vind ik erg leuk. Ik leer nog steeds iedere dag nieuwe dingen en volgens mij zal dit de komende jaren nog wel zo blijven. Het is niet alleen het reinigen en steriliseren van medische instrumentarium, je moet veel kennis hebben van de instrumenten, bijvoorbeeld waar deze voor worden gebruikt in het menselijk lichaam. Je moet dus echt je hersens gebruiken.”
En lachend vertelt Alana “Heerlijk vind ik het als er na een operatie vuil instrumentarium binnen komt. Dan weet ik dat ik lekker aan de slag kan gaan om alles in orde te maken voor de volgende operatie.”

Benieuwd wat deze functie bij Reinier de Graaf inhoudt? Lees snel verder. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de volledige vacature en solliciteer direct!