Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen / MSMH (parttime/fulltime)

Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (MSMH)

Zonder jouw werk, staat een complete operatiekamer stil. Ieder moment wordt er van jou, medewerker steriele medische hulpmiddelen (MSMH) weer een topprestatie verwacht. Je bent flexibel in situaties dat de nood hoog is als er bepaalde netten niet of onvolledig zijn. Dan ben jij op je best, snel schakelen in het belang van de patiënt of klant. Jij bent georganiseerd en weet als geen ander hoe om te gaan met deze druk.
Daarnaast verwachten onze klanten ook een optimaal beheer van medisch instrumenten voorraad en dat verwachten wij ook van de medewerkers.

Reinier de Graaf, Haga en RHOC hebben alle sterilisatie activiteiten ondergebracht bij Combi-Ster, zij verzorgen voor diverse (ziekenhuis)klanten de sterilisatie werkzaamheden. Combi-Ster is innovatief en werkt met de modernste apparatuur. Het team bij Combi-Ster bestaat uit 62 medewerkers, waarvan 40 medewerkers steriele medische hulpmiddelen. Het team is op zoek naar jou, medewerker MSMH. Je kunt kiezen voor een contract tussen de 24 – 36 uur.

Jouw werkdag

  • Zowel jij als wij zijn vastberaden om de hoge kwaliteitstandaard vaste houden. Hierbij houd jij rekening met de Europese en landelijke regelgeving en de hoge kwaliteitstandaard die jij en Combi-Ster hanteert;
  • Als MSMH ben jij verantwoordelijk om, conform de protocollen / ISO systematiek ISO 9001:2008 medische hulpmiddelen te reinigen, te desinfecteren, op functionaliteit en bruikbaarheid te controleren. Wanneer je ervaring hebt met reiniging en desinfectie van flexibele endoscopen zou dat al een groot voordeel zijn.

Jouw kwaliteiten

  • Je bent communicatief sterk en je kan goed luisteren in een omgeving met uiteenlopende culturen, functies, specialismen en opleidingsniveaus.

Bekijk de volledige vacature en solliciteer direct!