Til gaat genieten van haar welverdiende pensioen

Til Kouwenhoven

Til gaat genieten van haar welverdiende pensioen

Bij Combi-Ster nemen wij binnenkort afscheid van Til. Na ruim 25 jaar bij Combi-Ster te hebben gewerkt heeft Til besloten om met vervroegd pensioen te gaan. Op 28 december heeft zij haar laatste werkdag bij ons.

Til is bijna 65 jaar oud en heeft dan 49 jaar fulltime gewerkt. Ze is begonnen met werken bij de Amro bank en heeft haar werk daarna vervolgd bij het Reinier de Graaf Ziekenhuis. In 1998 is ze bij Combi-Ster begonnen. Hier heeft ze ontzettend veel verschillende taken op zich genomen. Zo is zij het eerste aanspreekpunt als iemand hulp nodig heeft, houdt ze notulen bij, bereidt ze de facturatie voor, is ze telefoniste, en nog veel meer. Momenteel is Til bezig met het inwerken van haar vervangster Sylvie Vroemen.

In januari heeft ze een welverdiende vakantie en vanaf 1 februari gaat haar vervroegd pensioen officieel in. Til kijkt ernaar uit om tijd te nemen voor zichzelf en leuke dingen te doen. Ze is dol op wandelen en fietsen. Til komt uit een grote familie en wil graag nog meer tijd met hen doorbrengen.

Wat ze het meeste aan haar werk zal missen is de diversiteit en de hulp die ze kan bieden aan haar collega’s. Bij Combi-Ster gaan wij Til natuurlijk ontzettend missen en wensen we haar een heerlijk pensioen toe.

Lees ook het eerdere interview met Til via deze link.