Wij stellen graag Marc Bartels en Newton Valies aan je voor

By 23/03/2020 Nieuws
Even voorstellen Marc en Newton

In 2019 is er een reorganisatie in gang gezet bij Combister waarbij de structuur van het organogram is gewijzigd. In plaats van Teamleiders zijn er Hoofden Bedrijfsvoering aangesteld. Inmiddels zijn twee nieuwe leidinggevenden aangenomen. Dit zijn Marc Bartels, Hoofd Bedrijfsvoering Productie en Newton Valies, Hoofd Klantenservice & Logistiek. Wij stellen ze graag aan je voor.

Marc BartelsMijn naam is Marc Bartels, 47 jaar, gelukkig getrouwd en trotse vader van 2 dochters van 7 en 3 jaar en een zoon van 7 maanden. Ik ben sinds 1 maart in dienst als Hoofd Bedrijfsvoering Productie bij Combister. In de afgelopen 20 jaar heb ik met alle facetten van de CSA te maken gehad. Als medewerker, coördinator en manager van 2 CSA locaties en de afgelopen 6 jaar als DSMH/DSRD voor Haaglanden MC en het Groene Hart Ziekenhuis, waar ik 4 CSA’s en 4 CSD’s in mijn aandachtsgebied had. Ik ben dus goed bekend met de processen op de CSA en van onze stakeholders en ken de belangen die er spelen. Aan beide kanten zijn de productieprocessen complex, de organisaties zijn constant in beweging en kwaliteitsregelgeving wordt steeds verder aangescherpt. Onze klanten en patiënten stellen, terecht, hoge eisen aan ons dienstverleningsniveau. Om met deze omstandigheden om te gaan moeten we onze eigen bedrijfsvoering continu kritisch benaderen en waar nodig aanpassen. Dat is een permanente uitdaging, die veel focus vraagt van ons en onze klanten. Maar ik heb er vertrouwen in dat we daar samen uitkomen en lever daar graag mijn bijdrage aan.

Mijn missie is geslaagd als we tevreden klanten hebben en tevreden medewerkers bij Combister, die trots kunnen zijn op hun werk!


Newton ValiesMijn naam is Newton Valies. Sinds januari 2020 ben ik werkzaam als Hoofd Klantenservice & Logistiek binnen Combister. Ik ben verantwoordelijk voor het relatiebeheer van onze klanten, stuur de afdeling Instrumentenbeheer en de chauffeurs van Combister aan.

Ook de Frontoffice medewerkers in het HagaZiekenhuis en Reinier de Graaf Gasthuis vallen onder mijn verantwoording, inclusief de CSA medewerkers van de Endoscopie-afdeling van het Reinier de Graaf ziekenhuis.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de logistieke processen van het instrumentarium richting onze klanten.