Combi-Ster verwelkomt Life Medical en HWW zorg

By 29/06/2017 augustus 18th, 2017 Nieuws
Life Medical en HWW zorg

Na elke operatieve ingreep moeten medische hulpmiddelen getransporteerd, gereinigd, gecontroleerd, samengesteld, verpakt en gesteriliseerd worden. Dit hele proces wordt door Combi-Ster uitgevoerd voor diverse klanten. Graag verwelkomen wij twee nieuwe klanten waarvoor wij het instrumentarium gaan behandelen. Zij hebben beiden de SLA (Service Level Agreement) ondertekend. We stellen ze graag aan u voor.

Life Medical

Life Medical uit Antwerpen levert high-end producten, diensten en oplossingen voor de behandeling van spiervervuiling. Hun complete en innovatieve portefeuille maakt het mogelijk dat chirurgen alle fracturen van boven- en onderkant, met platen en schroeven of met intramedullaire toestellen, behandelen. De implantaten en instrumenten van Life Medical worden lokaal in Europa vervaardigd en voldoen aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen. Innovatie leidt tot continue verbetering van de implantatenportfolio, evenals de instrumenten en aanbevolen chirurgische technieken.

Life Medical

HWW zorg

HWW zorg heeft als missie: ´Een glimlach op ieders gezicht´. Voor vier verpleeghuizen in Den Haag helpt HWW zorg bij zorgbehoefte. Ieder mens is verschillend. Ieder mens heeft een andere behoefte. Samen met de klant kijken ze hoe ze daar zo goed mogelijk op in kunnen spelen. Voorop staat dat de klant zelf de regie heeft en HWW zorg helpt daarbij om die regie zo goed mogelijk ook zelf te kunnen behouden. De wijkverpleegkundigen zijn de beste kennis in de Haagse wijken. Zij worden ondersteund door professionele wijkzorgteams die hun vak verstaan. Doet de klant een beroep op hun woonzorgcentra en verpleeghuizen? Ook dan kunnen zij ervan op aan dat ze bij de professionals van HWW zorg in goede handen zijn. Samen met de mensen van de behandeldienst werken zij aan het welbevinden en herstel van de klant.

HWW zorg