Werken bij Combi-Ster

vacature

WERKEN BIJ COMBI-STER IS OOK WERKEN BIJ REINIER DE GRAAF

Reinier de Graaf, het oudste ziekenhuis van Nederland. Een topklinisch STZ-ziekenhuis met ambitie. Pionier in milieuvriendelijke afvalverwerking. Met een multimedia-fundament. Een met 3 sterren bekroonde gastvrijheid. Innovatieve zorgpaden en Lean verbeteringen. Onze open mind voor verbetering en een informele cultuur maakt het verschil. Dat trekt ambitieuze, toegewijde mensen. Met respect en compassie, die graag verbinding leggen met de patiënt, elkaar en met de wereld. Onze ambitie is om het beste ziekenhuis in de regio te worden. Dat doen we door met elkaar te verbinden en met elkaar de beste zorg rondom de patiënt te organiseren.

Spreekt dat je aan? En zoek je een nieuwe baan? Kijk dan op deze pagina of er een vacature is die bij je past.

PRIMAIRE EN SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDEN

Ziekenhuis-cao
Voor de CSA (Centrale Sterilisatie Afdeling) van RHG (Reinier Haga Groep) hanteren we de cao ziekenhuizen.

Leiderschap
Bij Combi-Ster wordt de organisatie aangestuurd middels coachend leiderschap.

Diverse diensten en taken
De diversiteit aan taken, verantwoordelijkheden en diensten op de diverse locaties, maken de functie van Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (MSMH) zeer afwisselend.

Je draait avond-, nacht-, weekend- en oproepdiensten op diverse locaties van Reinier Haga Groep, waarbij je vervoer nodig hebt om naar Combi-Ster te komen. Het is dus handig als je in het bezit bent van eigen vervoer.

LEREN-LEREN KLIMAAT

Bij Combi-Ster streven we ernaar om leerlingen conform de opleiding Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen op te leiden. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Sterilisatie Vereniging Nederland. Er is een samenwerkingsverband tussen de beroepsvereniging (SVN), het kenniscentrum (SVGB), de ziekenhuizen/ CSA-organisaties en MBO- opleidingen MSMH (Deltion, ROC, et cetera).

Gediplomeerde MSMH’s worden in de gelegenheid gesteld om tijdens hun loopbaan zich verder te ontwikkelen, wat past in het leren-leren klimaat. De beroeps- en burgercompetenties die in het kwalificatiedossier en beroepscompetentieprofiel MSMH staan beschreven, dienen door middel van een accreditatiesystematiek actueel te blijven.

Het lidmaatschap SVN wordt je aangeboden door Combi-Ster. Met het lidmaatschap blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in het vak, onder andere door een magazine (Parametric Release) en uitnodigingen voor congressen en bijscholing.

WERKSFEER

We bieden een werksfeer waarbij de kwaliteit en veiligheid van zowel dat patiënt als jouzelf niet uit het oog worden verloren.