Een nieuw Hoofd Productie bij Combi-Ster

Een nieuw Hoofd Productie bij Combi-Ster

Sinds 1 augustus is Peter Peemen de nieuwe Hoofd Productie bij Combi-Ster. Zijn carrière in de CSA-wereld begon in 1996 in Breda, waar hij als medewerker startte.

Na enkele jaren in applicatiebeheer te hebben gewerkt, zocht Peter naar nieuwe uitdagingen die meer aansloten bij zijn vaardigheden. Hoewel hij geen teamleider wilde worden, heeft hij twee jaar lang in Capelle aan de IJssel leiding gegeven aan een team van 40 tot 45 mensen.

Het ziekenhuis bleef bij Peter toch altijd een beetje kriebelen en hij vervolgde zijn carrière in het Franciscus Vlietland Ziekenhuis in Schiedam, maar na drie jaar besloot Peter een nieuw pad in te slaan. Zijn voormalige werkgever nodigde hem uit terug te keren als teamleider bij het Amphia ziekenhuis, waar hij een nieuwe CSA-afdeling oprichtte met zijn collega’s.

Hoewel Peter nu nog maar een half jaar werkt bij Combi-Ster, voelt het voor hem al langer aan. De aandacht voor het personeel en de duidelijke rollen maken het werken bij Combi-Ster voor hem erg fijn. Zijn kantoordeur staat altijd open, wat betekent dat iedereen welkom is om binnen te komen. Volgens Peter komen de beste ideeën van de werkvloer en daarom betrekt hij de medewerkers graag actief bij het herstructureren van de afdeling om deze nog beter te maken.

Ondanks de 85 kilometer heen en terug naar huis, voelt Peter zich als een vis in het water bij Combi-Ster. Hij werkt met plezier aan plannen voor de toekomst, dat maakt voor hem zijn reistijd het helemaal waard.

Bij Combi-Ster zijn wij blij met Peter zijn aanwezigheid en hopen we nog veel moois te bereiken voor de toekomst.