Wie zijn wij?

Stichting Combister is in 1991 ontstaan als een samenwerkingsverband van drie ziekenhuizen, het Diaconessenhuis Voorburg, het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft en het Ruwaard van Puttenziekenhuis te Spijkenisse. De basis werd gelegd door overname van Rentex Stericenter West. Het Ruwaard van Puttenziekenhuis is in 1994 als partner afgehaakt. Het Diaconessenhuis Voorburg en het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft zijn medio 1996 samengegaan in de Reinier de Graaf Groep (RdGG). Het samenwerkingsverband is in het tweede kwartaal 2013 versterkt met het HagaZiekenhuis. Combister nu een onderdeel van de Reinier HAGA Groep.

De stichting draagt de zorg voor het transporteren, beheren en uitvoeren van reinigings-, ontsmettings- en sterilisatieactiviteiten van medische hulpmiddelen voor ziekenhuizen (RdGG en HagaZiekenhuis) in de gezondheidszorg. Combister is sinds 1997 ISO9001 gecertificeerd.

Combister staat bij de Kamer van Koophandel in Delft en omstreken ingeschreven in het stichtingenregister onder dossiernummer 41146553. De stichting is ook geregistreerd bij het RIVM.

Bekijk onderstaand organogram voor de structuur van onze stichting.

ISO 9001:2008 gecertificeerd
[vc_single_image image=”857″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”]