Wie zijn wij?

WIE ZIJN WIJ?

Stichting Combi-Ster is in 1991 ontstaan als een samenwerkingsverband van drie ziekenhuizen, het Diaconessenhuis Voorburg, het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft en het Ruwaard van Puttenziekenhuis te Spijkenisse. De basis werd gelegd door overname van Rentex Stericenter West. Het Ruwaard van Puttenziekenhuis is in 1994 een eigen CSA gestart. Het Diaconessenhuis Voorburg en het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft zijn medio 1996 samengegaan in de Reinier de Graaf Groep (RdGG).

Combi-Ster verricht als voormalig onderdeel van de Reinier Haga Groep (RHG), en na ontvlechting van de organisaties als zelfstandige stichting, de sterilisatieactiviteiten voor het Reinier de Graaf Gasthuis (RdGG), het Haga ziekenhuis en het Reinier Haga Orthopedisch Centrum (RHOC).

De stichting draagt de zorg voor het transporteren, beheren en uitvoeren van reinigings-, desinfectie- en sterilisatieactiviteiten van medische hulpmiddelen voor de genoemde ziekenhuizen. Combi-Ster is sinds 1997 ISO9001 gecertificeerd.

Combi-Ster staat bij de Kamer van Koophandel in Delft en omstreken ingeschreven in het stichtingenregister onder dossiernummer 41146553. De stichting is ook geregistreerd bij het RIVM.

Bekijk onderstaand organogram voor de structuur van onze stichting.

Organogram Combi-Ster

WAAROM COMBI-STER

WAT DOEN WIJ

Bij Combi-Ster worden de medische hulpmiddelen voorbehandeld voor het machinale reinigingsproces. Alle medische hulpmiddelen worden opengelegd en daarna met een lumen doorgespoten.

KWALITEITSBORGING

Er wordt niet alleen gewerkt aan normering en toetsing van onze dienstverlening, maar ook aan de houding, motivatie en betrokkenheid van de medewerkers bij de kwaliteit van onze dienstverlening.

VOOR WIE WERKEN WIJ

Stichting Reinier Haga Groep is dé klant van Combi-Ster. We werken veel samen met het HagaZiekenhuis, Reinier de Graaf en RHOC. Daarnaast werken wij ook voor externe klanten. Bekijk onze partners in het overzicht.

filed under: