Vacature leerling MSMH Combister

Leerling Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

By | Vacatures | No Comments

“Nog maar 2 weken en dan ben ik klaar met mijn studie. Deze 2 jaar zijn voorbij gevlogen!” Dit vertelt Alana, één van onze huidige leerlingen Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen. “Het blijft lastig om buitenstaanders uit te leggen wat ik doe, het is ook zo veel. De afwisseling die dit beroep met zich meebrengt vind ik erg leuk. Ik leer nog steeds iedere dag nieuwe dingen en volgens mij zal dit de komende jaren nog wel zo blijven. Het is niet alleen het reinigen en steriliseren van medische instrumentarium, je moet veel kennis hebben van de instrumenten, bijvoorbeeld waar deze voor worden gebruikt in het menselijk lichaam. Je moet dus echt je hersens gebruiken.” En lachend vertelt Alana “Heerlijk vind ik het als er na een operatie vuil instrumentarium binnenkomt. Dan weet ik dat ik lekker aan de slag kan gaan om alles in orde te maken voor de volgende operatie. Read More

Vacature Productie

Hoofd bedrijfsvoering aandachtsgebied Productie

By | Vacatures | No Comments

“Het is hier niet zomaar productie draaien. Hier zorg je ervoor dat de productie volgens plan verloopt zodat patiënten de allerbeste zorg krijgen. Een bijzondere baan dus!” vertelt Christa Tigchelaar, directeur CombiSter. “ In oplossingen denken, aansturen van 40 medewerkers, meedenken met beleid en klantrelaties optimaliseren. In een notendop zijn dat wel de allerbelangrijkste taken.” Read More

vacature

Hoofd bedrijfsvoering Logistiek & Klantenservice

By | Vacatures | No Comments

“In deze functie ga je de boer op, zoek je onze klanten op. De ene dag ben je in gesprek met een Hoofd OK en de volgende dag sta je op de SEH. Dat is wat deze functie nog afwisselender maakt!” vertelt Christa Tigchelaar, directeur CombiSter. “’Getting things done’, klantrelaties uitbouwen, optimaliseren en verstevigen, in oplossingen denken, aansturen van 15 medewerkers en meedenken met beleid. In een notendop zijn dat wel de allerbelangrijkste taken.” Read More

medewerker

Werken bij Combister

By | Vacatures | No Comments

100% Combister / “Happy Combi*”

Kwaliteit en veiligheid!

De logistiek, de reiniging en ontsmetting, de controle, het samenstellen en de sterilisatie van reusable medische hulpmiddelen heeft 24/7 onze professionele aandacht. Read More

vacature

Word jij onze nieuwe collega?

By | Nieuws | No Comments

Kwaliteit en veiligheid!

De logistiek, de reiniging en ontsmetting, de controle, het samenstellen en de sterilisatie van reusable medische hulpmiddelen heeft 24/7 onze professionele aandacht.

Werken bij Combister is ook werken bij Reinier de Graaf

Reinier de Graaf, het oudste ziekenhuis van Nederland. Een topklinisch STZ-ziekenhuis met ambitie. Pionier in milieuvriendelijke afvalverwerking. Met een multimedia-fundament. Een met 3 sterren bekroonde gastvrijheid. Innovatieve zorgpaden en Lean verbeteringen. Onze open mind voor verbetering en een informele cultuur maakt het verschil. Dat trekt ambitieuze, toegewijde mensen. Met respect en compassie, die graag verbinding leggen met de patiënt, elkaar en met de wereld. Onze ambitie is om het beste ziekenhuis in de regio te worden. Dat doen we door met elkaar te verbinden en met elkaar de beste zorg rondom de patiënt te organiseren.

Spreekt dat je aan? En zoek je een nieuwe baan? Bekijk onze speciale vacaturepagina of er een baan is die bij je past.

Diploma Alana en Arnold

Gefeliciteerd Alana en Arnold met jullie diploma

By | Nieuws | No Comments

In september 2017 zijn Alana en Arnold begonnen met de tweejarige MBO 3 opleiding MSMH (Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen).

Gedurende twee jaar reisden ze elke woensdag met de trein naar het Deltion College in Zwolle en eind juni hebben zij hun diploma in ontvangst mogen nemen.

Op school kregen ze les in de theorie en bij Combister deden ze praktijkervaring op, waardoor ze gaandeweg het vak hebben aangeleerd.

Na diplomering blijven beiden werkzaam bij Combister. Naast hun dagelijkse werkzaamheden gaan ze zich inzetten als werkbegeleiders, om op hun beurt weer kennis over te dragen aan de nieuwe leerlingen.

ISO 9001:2015 kwaliteitscertificaat

ISO 9001:2015 certificaat weer behaald

By | Nieuws | No Comments

Combister heeft het kwaliteitscertificaat ISO 9001:2015 weer behaald. Wij zijn al jaren in het bezit van ISO certificaten maar dit is de tweede volgens de nieuwe norm ISO 9001:2015 en daar zijn wij heel trots op.

Met alle collega’s hebben we wederom actief gewerkt aan de processen op uitvoering en management. De bewustwording van de kwaliteit van onze dienstverlening voor onze klanten en de samenwerking dragen bij aan de verbetering van onze processen.

Combister geeft veel aandacht aan risicomanagement. Dat is precies waar de nieuwe norm onder andere ook de nadruk op legt. Dit is een integraal onderdeel van onze organisatie en laat zien wat er gebeurt als er wordt afgeweken van de kwaliteitseisen.

De nieuwe normen zijn opgesteld in de kenmerkende High Level Structure (HLS). Dit zorgt ervoor dat de normen eenvoudig geïntegreerd en gecombineerd kunnen worden met het beleid en daarmee geïmplementeerd kunnen worden in onze bedrijfsvoering.

SBB Combister erkend leerbedrijf

Combister erkend als een van de betere leerbedrijven

By | Nieuws | No Comments

Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Ze erkennen en begeleiden de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Ze maken afspraken over wat de student moet weten en kunnen om een diploma of mbo-certificaat te behalen. Ze leveren feiten en cijfers, zoals de kans op stage, leerbaan en werk of trends en ontwikkelingen in de sector. En ze adviseren de minister van OCW over de aansluiting van het beroepsonderwijs op de arbeidsmarkt.

Onlangs hebben wij de adviseur praktijkleren van de SBB op bezoek gehad. MBO Rijnland heeft Combister voorgedragen als één van de betere leerbedrijven in de regio voor het opleiden van Medewerkers Steriele Medische Hulpmiddelen. De opleiding is met afronding van een diploma op MBO-3 niveau.

In het gesprek is gesproken over de structuur van de opleiding, zowel op school als in de praktijk, de leerlingen, de werkbegeleiders en het leerklimaat. Aan het eind van het gesprek heeft de adviseur een kleine plaquette (zie foto) achtergelaten die wij een mooi plaatsje bij de voordeur hebben gegeven, zodat duidelijk is voor iedereen dat Combister een erkend leerbedrijf is.