Combi-Ster: Samen eten, samen delen

Bij Combi-Ster hebben we een uniek initiatief opgestart. Elke 4 tot 6 weken bieden we verse maaltijdpakketten aan, waaronder heerlijke verse soepen en verrukkelijke ovengerechten. Het is een manier om de last van de dagelijkse boodschappen te verlichten, en het stelt onze medewerkers in staat om met hun huisgenoten te genieten van een smakelijke en gezonde maaltijd.

Het idee voor Combi-Ster ontstond toen we ons bewust werden van de stijgende kosten van voedsel en energie. Het was duidelijk dat onze medewerkers en hun gezinnen extra steun konden gebruiken. We wilden ervoor zorgen dat iedereen toegang had tot betaalbare en voedzame maaltijden. Zo ontstond het idee om samen te werken en een oplossing te bieden die niet alleen de portemonnee ontlast, maar ook de last van het dagelijkse koken verlicht.

Vorig jaar zijn we gestart met dit initiatief om al onze medewerkers te bereiken, inclusief hun thuisfront. Rond feestdagen richten we ons op specials. In plaats van het traditionele samen uit eten gaan rond kerst bieden we een luxere maaltijd aan. Zodat onze medewerkers kunnen genieten van een heerlijke feestmaaltijd met hun dierbaren. Er zijn altijd verschillende gerechten om uit te kiezen, zodat iedereen iets kan vinden dat bij zijn of haar smaak past.

Het mooie aan Combi-Ster is dat we samenwerken met lokale supermarkten om deze maaltijden mogelijk te maken. Op deze manier ondersteunen we niet alleen onze medewerkers, maar ook de lokale gemeenschap. Het is een win-win situatie waar iedereen van profiteert.

Bij Combi-Ster geloven we in de kracht van samenkomen en delen, vooral in moeilijke tijden. Door verse en voedzame maaltijden aan te bieden, willen we onze medewerkers en hun gezinnen helpen om te gaan met de uitdagingen van het dagelijks leven. Samen eten, samen delen – dat is waar Combi-Ster voor staat.