Sylvie Vroemen, nieuwe secretaresse bij Combi-Ster

Sylvie Vroemen, nieuwe secretaresse bij Combi-Ster

Sinds december is Sylvie Vroemen begonnen als secretaresse bij Combi-Ster. Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest in het Reinier de Graaf ziekenhuis, waar ze ondersteunend werk verrichtte, was het tijd voor wat anders.

Toen Sylvie de vacature van Combi-Ster tegen kwam, werd ze meteen aangetrokken tot de enorme diversiteit die deze functie met zich meebrengt. Een rol waarin ze als een spin in het web fungeert en waarbij veel verantwoordelijkheden op haar bordje terecht komen. Het idee dat deze functie niet een standaard secretaresse functie is, maar ook betrokken is bij financiële aspecten, maandafsluitingen en klantgerelateerde zaken, sprak haar enorm aan. Voor Sylvie is geen enkele dag hetzelfde.

Nu ze een paar maanden bij Combi-Ster werkt, kan Sylvie zeggen dat ze het erg naar haar zin heeft. Het is een klein bedrijf, maar dat maakt het volgens haar juist gezellig. Doordat het team niet zo groot is, zijn de lijntjes lekker kort. Bij Combi-Ster zijn wij erg blij met Sylvie als onze nieuwe secretaresse en hopen we op nog vele mooie jaren samen.